2012. október 27., szombat

Netgear WPN824v2 WiFi Router+ stick - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Netgear wpn824 Rangemax ruter
Technical specification:
10× is nagyobb fedés és sebesség mint a 802. 11g-nél 7 belső antenna szüntelenül pásztázza a környezetet, hogy optimalizálja a fedést
Vezetékmentes csatlakozás - a hatótávolság lényeges
WPN824 RangeMaxTM Wireless Router alkalmazkodik az interferenciához és a fizikai akadályokhoz az Ön házában és 46 négyzetméreig terjedő fedést nyújt. A dinamikus csatlakozásnak köszönhetően nem kell további összegeket költeni a hatótávolság növelő elemekért, ismétlőkért és külső antennákért. A korábbi vezeték nélküli berendezéseket sem kell kidobni. A RangeMaxTM router kompatibilis a 802. 11b, 802. 11g és SuperGTM termékekkel és bővíti ezek hatótávolságát egészen 50%-kal.
Új Smart MIMO technológia
A RangeMax™ olyan fejlett Smart MIMO technológiát alkamaz (Multi-in, Multi Out), aminek hét belső antennája van. A vezetékmentes RangeMaxTM WPN824 szüntelenül ellenőrzi a fizikai akadályokat és zavarásokat az Ön otthonában vagy irodájában, folyamatosan módosítja a vezeték nélküli jelet és kompenzálja a teljesítmény ilyen jellegű veszteségét. Például ha a notebookot átviszi a lakószobából a dolgozó szobába, a RangeMaxTMa változást automatikusan felismeri és az antennák konfigurálási több mint 100 lehetősége közül kiválassza azt, amivel a lehető leggyorsabb és legmegbízhatóbb csatlakozást tudja biztosítani. A csatlakozás tartósan nagy sebességét értékelni fogják a családtagok, mivel a házban nem lesz kapcsolat kiesés és a térségben nem lesznek fedetlen helyek.
Könnyű telepítés
A NETGEAR Smart WizardTM varázsló segít Önnek a RangeMaxTM vezetékmentes router könnyű és problémamentes telepítésével. A Smard Wizard automatikusan felismeri az Ön internet szolgáltatójának hálózati beállítását és végig kíséri Önt a telepítési folyamat egyes lépéseiben.
Technical specification
Network Connection: Wireless Data Speed of up to 108 Mbps 5 x 10/100 (1 Internet and 4 LAN) network ports with auto-sensing technology Wireless Encryption: Choice of WEP (64 or 128 bit), WPA-PSK or WPA2-PSK System Requirements: Broadband (cable, ADSL) Internet Service and modem with Ethernet connection.
Kompatibilitás: WindowsŽ 98, Me, NT, 2000, XP, Vista, win7, MACŽ OS, NetWareŽ, UNIX, or LinuxŽ


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-11-14 17:42
. Netgear WPN824v2 WiFi Router+ stick - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése