2012. december 21., péntek

Benkő László: Ezüsthegy - Jelenlegi ára: 800 Ft

Bolti ára: 1190 Ft
Könyvismertető:
Az emberek többségének a fejében legalább egyszer megfordul egy varázslatos szafari gondolata. Meglátni a mesebeli tájakat, ahonnan annyi hihetetlen történet látott napvilágot, lefotózni a természetes környezetükben élő vadakat, barangolni a szavannán és megmászni az egyenlítői ég alatt is hósipkás hegyeket, átkelni az esőerdőn. Megannyi kihívás a testnek és léleknek. A megvalósításig már kevesebben jutnak el, de aki rászánja magát, bizton számíthat a kalandra.
Martin Wolf turistaként érkezik Kenyába, hogy gyermekkori álmát megvalósítva elkészítsen egy amatőr természetfilmet. Nagy reményeket fűz a háromhetes szafarihoz, ami már a kezdeteknél vakvágányra szalad. Ez a világ Wolf számára egy - a szokványostól nagyon is eltérő célú és indíttatású - extrém szafari képében a másik arcát is megmutatja.
Az „ EZÜSTHEGY” a mában játszódó történet, Kelet - Afrika természeti szépségeinek bemutatása, a helyi szokások, az európaitól merőben eltérő sajátosságok, a manapság felkapott szafarik valóságos hangulatának megismertetése és egy extrém szafari leírása.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2013-01-08 09:20
. Benkő László: Ezüsthegy - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése