2012. október 24., szerda

Kamagra Gel hologrammos GARANCIÁVAL!!! - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Kamagra Oral Jelly rövid leírása:
Kamagra Oral Jelly 2004 ben került forgalomba. Alkalmazása azoknak a férfiaknak ajánlott, akik egy potencianövelő szertől a gyors eredményt remélik. A zselé szedésével hamar jön létre tartós erekció és jelentősen nagyobb nemi potencia. Kamagra Oral Jelly gyógyszert biztonsággal alkalmazhatják erekciós gondokkal küzdő páciensek és egészséges egyének is ugyanúgy.
 
Kamagra Oral Jelly felszívódása és hatóideje:
A hatás 15-20 perc múlva jelentkezik, ami a potencianövelő szerek igencsak gyorsnak számít. Kamagra gel hatása a használat megkezdésétől számított 3-4 óráig tapasztalható, ezután már alig vehető észre.
 
Kamagra Oral Jelly kiszerelése:
Kamagra Oral Jelly 7 tasakot tartalmazó 1-es, 2-es, 3-as, és 4-es kiadású egy heti adagot tartalmazó kiszerelésben adták ki. Összesen 28 ízben létezik.
 
Kamagra Oral Jelly kinézete:
4 féle dobozban létezik, melyen fel van tüntetve, hogy épp melyik kiadás – Vol. I. Vol. II. Vol. III. és Vol. IV. Dobozon szerepel a ’ 7 assorted flavours’, mely utal a 7 adag jellegére. a doboz mind két oldalon le van zárva 1-1 ajanta feliratú hologramos matricval!
 
Kamagra Oral Jelly adagolása:
Kamagra Oral Jelly szert nem a péniszre kell kenni. Nem külsőleg alkalmazandó, hanem orálisan, vagyis szájon át szedhető. Kamagra gélt a nyelv alatt kell tartani pár másodpercig, azután le kell nyelni minimális mennyiségű folyadékkal. A szájban tartva a zselét, a hatóanyaga hamarább lép működésbe a nyálkahártyán keresztül gyorsabban felszívódik. A Kamagra gél használatának másik módja, ha feloldjuk egy kis folyadékban, pl. üdítőben. Elfelezni (50 mg, vagy negyedelni (25 mg) nincs értelme, mivel a tasak felbontása után a hatóanyag veszíthet erejéből és a tárolási körülmények sem lesznek higiénikusak. Hatásos dózis 100 mg azaz 1 tasak.
 
Kamagra Oral Jelly tárolása:
Gyermekek elől elzárt, száraz hűvös helyen 10-30 fok közötti hőmérsékleten.
 
Kamagra Oral Jelly mellékhatása:
Esetenként előfordulhat arcpirosodás, megnövekedhet a pulzus, orr bedugulás, a száj esetleges szárazsága, orrfolyás, egyensúlyzavar, vérnyomás ingadozás. De ezek a mellékhatások igen gyengék, és ritka esetben fordulnak elő. A legfontosabb, hogy nem alkalmazható nitrát tartalmú gyógyszerekkel együtt!


Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Az aukció vége: 2012-11-12 11:45
. Kamagra Gel hologrammos GARANCIÁVAL!!! - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése