2012. november 25., vasárnap

Egri wellness 2fő 2éj teljes ellátás -60% - Jelenlegi ára: 27 990 Ft


71. 990 Ft helyett 27. 990 Ft: Pihenés az egri csillagok alatt - 3 nap, 2 éjszaka, teljes ellátás, wellness, pezsgő és jacuzzi használat két főnek Egerben, a romantikus Hotel Szent Istvánban
Gyertyafényes jacuzzi használat, egy üveg pezsgő mellett kettesben az éj leple alatt
A vacsorák alatt korlátlan borfogyasztás az egri borvidék kiváló boraiból. Wellness részleg korlátlan használata (fedett medence, pezsgőfürdő, infrakabin, finn szauna, asztali tenisz)
IFA 400 Ft/fő/éj a helyszínen fizetendő
A voucher  december 20-igérvényes (kivéve kiemelt időszakok). Más kedvezménnyel nem összevonható. A szállodába vidd magaddal a kinyomtatott kupont.
A lefoglalt időpontom dec18-20-re szól, de lehet még változtatni, csak egyeztetni kell, hogy mikorra van még szabad hely, főleg hétköznapokra lehet még változtatni.
27. 990 Ft
 
 
Nem véletlen, hogy az egyik leghíresebb magyar romantikus történelmi regény Eger városában játszódik. Ezen a helyen te is várúrnőnek, dicső harcosnak érezheted magad, hiszen az Egri Vár, a bazilika, a barokk épületek, a török hódoltság idejéről megmaradt minaret és a csodálatos egri borvidék, a világhírű bikavérrel mind egy kosztümös film díszleteiként vesznek körül, ha ott jársz.
 
A csomag tartalma: teljes ellátás (gazdagon terített svédasztalos reggeli, bőséges ebéd és gyertyafényes vacsora); első nap kókuszos latte macchiato, a második nap mandulás cappuccino a Mediterrán Kávézóban; a vacsorák előtt aperitif, alatta korlátlan borfogyasztás az egri borvidék kiváló boraiból; személyenként egy alkalommal szolárium használat; egyórás gyertyafényes jacuzzi kettesben, egy üveg pezsgő mellett; wellness részleg korlátlan használata.
 
A szálloda az Egri Vár fölötti városrészen, 6000 négyzetméteres parkosított zöld területen fekszik. Az öt különálló épületben találhatóak a szobák, amelyek mindegyikében színes televízió, telefon, légkondicionáló és minibár vár rátok. A történelmi-romantikus feelinget tovább erősíti a hotel-komplexum alatt húzódó alagútrendszer, amely bár nem a török időkből származik, mégis a régmúlt korok hangulatát idézi.
 
Kuponotokkal használhatjátok a hotel fedett wellness részlegét, amelyben fedett medence, finn- és infraszauna, pezsgőfürdő gondoskodik a kikapcsolódásról. Miután kipihentétek magatokat, barangoljatok a történelmi városban, nézzétek meg a közeli várat, a Dobó teret, a bazilikát vagy látogassátok meg a Gárdonyi Géza Színház előadásait.
 
Bornemissza Gergely, végvári vitéz és Cecey Éva, az ő szerelme egészen biztosan örömmel pihenne a Brigád mai választásával. Utánozd a romantikus hősöket!
 
A csomag tartalma eredeti áron:
2 éjszaka szállás: 44. 000 Ft
Kókuszos latte: 450 Ft/db
Mandulás cappuccino: 450 Ft/db
Korlátlan borfogyasztás: 1. 000 Ft/vacsora
Apertif a vacsorák előtt: 990 Ft
4 főétkezés: 2. 100 Ft/főétkezés
Szolárium: 550 Ft/zseton
Privát jacuzzi 1 órára: 1. 500 Ft
Pezsgő: 1. 800 Ft/üveg
 
Hotel Szent István*** Eger


Jelenlegi ára: 27 990 Ft

Az aukció vége: 2012-11-30 14:39
. Egri wellness 2fő 2éj teljes ellátás -60% - Jelenlegi ára: 27 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése