2012. november 27., kedd

Tanuló telefon - Fisher-Price, ÚJ!!! - Jelenlegi ára: 4 890 Ft


.
             
.                                                      Üdvözlönk az aukciónkon!
Válogass új, hibátlan játékbolti termékeinkből és spórold meg a futárszolgálat költségeit!  
Kiszállítással működő internetes játékboltot üzemeltetünk, de úgy gondoltuk, elérhetőbbé tesszük termékeinket. Sokakat elrettent a vásárlástól a futárszolgálat díja, így viszont ajánlott levélként, súly alapon kiszámított költséggel postázunk mindent. Szeretnénk, ha a vásárlást követő 3 napon belül felvennéd velünk a kapcsolatot és 5 munkanapon belül beérkezne az átutalás, így mi is gyorsan el tudjuk juttatni hozzád a kiválasztott játékot.  
                                            
Tanuló telefon - Fisher-Price, ÚJ!!
Egyesítve a hagyományos szerepjátékokat, három nagyszerű tanulási funkcióval, ez a telefon izgatottan csöng. A két oktató módban a baba hallja és látja is az ábécét, és a számokat egytől tízig a világító kijelzőn. A zenei módban pedig a baba meghallgathat kilenc szórakoztató dalt, mindennapi kifejezész és bolondos hangeffektust a billentyűk lenyomásával. Ezenkívül a kijelzőn további 25 mókás animáció is megjelenik. - Ajánlott: Lányoknak és fiúknak, Korcsoport: 1 éves kortól
                                                      ~Személyes átvétel feltételei~
Személyes átvételi pontunk nincs, de mivel sokan kértétek, így a XI. kerületben lehetőséget biztosítunk erre. Az átvételi hely egy étterem, itt készpénzes fizetésre nincs lehetőség, csak a csomagok átadására. Ezért ugyanúgy, mintha postáznánk, előre utalást kérünk, ilyenkor természetesen csak a vételárat kell elutalni. A pénz beérkezése után egyeztetünk, hogy mikor tudod átvenni a csomagot, általában aznap vagy másnap, de hétvége is megoldható. Kérlek, ha ezt a lehetőséget választod, ezt a feltételt fogadd el, másképp sajnos többek közt a rendelések mennyisége miatt sem megoldható a személyes átvétel.



Jelenlegi ára: 4 890 Ft

Az aukció vége: 2012-12-15 22:47
. Tanuló telefon - Fisher-Price, ÚJ!!! - Jelenlegi ára: 4 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése